Меню
Вашата количка

Арджуна 60капсули за сърдечната дейност

Арджуна 60капсули за сърдечната дейност
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Арджуна има благоприятен ефект върху дейността на сърдечно-съдовата система. Регулира нивата на артериално налягане и намалява лекарствената зависимост при високо кръвно налягане и исхемична болест на сърцето. Подпомага възстановителните процеси на чернодробната тъкан. Стимулира синтеза на LDL-apoprotein. Увеличава елиминирането на холестерол от организма. Притежава анти-стрес ефект. 

 

Основни функции на билката:

  • Поддържа здравословно кръвно налягане, нормална функция на сърцето стимулира сърдечно-дихателната издръжливост.
  • Подобрява потока на кръвта през коронарните артерии, намалявайки шансовете за образуване на тромб и защитава сърдечните мускули.
  • Подобрява помпената функция на сърцето.

 

Активни съставки:

Terminalia arjuna 250 mg 

Дозировка:

По 1 капсула 2 пъти дневно след хранене.

Предупреждения:

Арджуна капсули е хранителна добавка по рецепта на Аюрведа . Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене.

Противопоказания не са известни.

Няма странични ефекти.


 

  • По 1 капсула 2 пъти дневно след хранене.
  • Арджуна има благоприятен ефект върху дейността на сърдечно-съдовата система. Регулира нивата на артериално налягане и намалява лекарствената зависимост при високо кръвно налягане и исхемична болест на сърцето. Подпомага възстановителните процеси на чернодробната тъкан. Стимулира синтеза на LDL-apoprotein. Увеличава елиминирането на холестерол от организма. Притежава анти-стрес ефект. 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър