Меню
Вашата количка

Амико, Amiko за нормално кръвно налягане 60капсули хранителна добавка

Амико, Amiko за нормално кръвно налягане 60капсули хранителна добавка
Амико, Amiko за нормално кръвно налягане 60капсули хранителна добавка
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Амико е хранителна добавка, която нормализира на кръвното налягане. Формулирана със специални растителни екстракти и витамини, съчетани в уникалната патентована формула X120/80™, тя подпомага Вашето сърдечносъдово здраве и намалява риска от инциденти.

 

Редовният прием на Амико се препоръчва за:

 

 • Поддържане на нормално кръвно налягане
 • Нормална функция на мускулите и сърцето
 • Нормални нива на холестерол в кръвта
 • Нормална функция на нервната система
 • Нормално функционираща имунна системаДозировка:
Да се приемат по 2 капсули на ден по време на хранене с достатачно вода. Капсулите не се дъвчат.

Предупреждения:
При медикаментозно лечение с лекарствени средства на високо кръвно налягане, сърдечно-съдови и/или бъбречни заболявания, моля консултирайте се с Вашия лекуващ лекар преди прием на Амико.
 Активни съставки:

X120/80™ формула съдържа чесън, калий и витамин В1, които благоприятстват нормалното здраве на сърдечно-съдовата система. Ползите от чесъна върху човешкия организъм са познати от древността. Стотици научни изследвания представят чесъна, като особено подходящ за поддържане здравето на сърдечно-съдовата система, нормални нива на холестерол и нормални нива на липидите в кръвта. Чесъна има и силни антибактериални, антиоксидантни и укрепващи имунната система свойства. Това което прави чесъна толкова специален е съдържанието на алицин. Алицина е ключова съставка, отговаряща за широкия спектър от антибактериални свойства в чесъна. Във дневния прием на Амико се съдържат 3 mg алицин, за да подпомогне ежедневното здраве на Вашето сърце. Чесънът на прах използван в Амико е обезмирисен, което елиминира неприятния вкус и аромат по време и след прием. Калият допринася за поддържането на нормално кръвно налягане. Също така, калия допринася и за нормално функционираща нервна система, от която зависи и контрола върху стреса - един от основните причинители на сърдечно-съдови проблеми при хората. Не на последно място калия допринася и за нормално функциониращи мускули, както и за най-натоварения мъскул в човешкото тяло – сърцето. Витамин В1 допринася за нормалната функция на сърцето. Този водно-разтворим витамин има много важна роля в поддържането на нервната система и психологическата функция, като поддържа тяхното нормално състояние.

Сухият екстракт от листа на глог в Амико може да спомогне за поддържане на нормалното здраве на сърцето и да съдейства за здравословни нива на кръвното налягане. Глогът е добре познат и с това, че съдържа мощни антиоксидантни флавоноиди. Той е изключително подходящ за поддържане на сърдечните функции, увеличаване притока на кислород и за нормална периферна циркулация на кръвта.

Магнезият допринася за нормалната функция на мускулите, включваща и сърцето, намаляването на чувството на умора и отпадналост, което от своя страна може да повлияе на нормалната функция на сърцето. Играе важна роля в поддържане баланса на електролитите в тялото.

Витамин В6 допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина, който при натрупване може да доведе до увреждане на централната нервна система и усложнения при сърдечно-съдовите заболявания. Витамин В6 допринася и за нормално функсионираща нервна система и психика. Този водно-разтворим витамин допринася за нормалното формиране на червени кръвни телца в тялото, нормалната функция на имунната система, намаляване чувството на умора и отпадналост и не на последно място за регулиране на хормоналната активност в тялото.
Амико е хранителна добавка, разработена за поддържане на нормално кръвно налягане. Редовният прием на Амико се препоръчва за: Поддържане на нормално кръвно налягане. Нормална функция на мускулите и сърцето.

 • Да се приемат по 2 капсули на ден по време на хранене с достатачно вода. Капсулите не се дъвчат.
 • При медикаментозно лечение с лекарствени средства на високо кръвно налягане, сърдечно-съдови и/или бъбречни заболявания, моля консултирайте се с Вашия лекуващ лекар преди прием на Амико.
 • Редовният прием на Амико се препоръчва за:

 • Нормална функция на мускулите и сърцето
 • Нормални нива на холестерол в кръвта
 • Нормална функция на нервната система
 • Нормално функционираща имунна система

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър