Меню
Вашата количка

Ацидум фосфорикум, Acidum phosphoricum D 6, D 1000 DHU

Ацидум фосфорикум, Acidum phosphoricum D 6, D 1000 DHU
Изчерпан
Ацидум фосфорикум, Acidum phosphoricum D 6, D 1000 DHU

Възможни варианти

Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Ацидум фосфорикум е подходяща при депресия, вследствие от изтощение, нервна умора поради пренатоварване, болки, свързани с растежа, бели петънца по ноктите, косопад, в резултат на умора или грижи.

Хомеопатичен лекарствен продукт, съдържащ фосфорна киселина, която спомага за облекчаването на заболявания на сърдечно-съдовата система, стомашно-чревния тракт и половите органи. Основните симптоми при които е подходящо приемането са усещане за изчерпаност на силите (изсмуканост), силна потребност от спокойствие и сън, затруднена концентрация и липса на интерес към секса. Хомеопатичния продукт е подходящ за самолечение при състояния на изтощение, ниско кръвно налягане, липса на апетит, липса на менструация, импотентност, и  проблеми с косата.

Пациентът има усещане за нервно и умствено изтощение, тежест в главата, хиперестезия, нарушена минерализация, болки по протежение на костите.
Симптомите се подобряват при затопляне, влошават се при студ, отрицателни емоции, физически и умствени усилия.

Потенции: D 6, D 1000

Дозировка:

В острата фаза (непосредствено след травма) чести приеми на 6D и 30D възможно най-рано след травмата.
При хронични оплаквания 30D или 1000D 1-2 пъти дневно.

Една доза е равна на 10 глобули при възрастни, деца под 6 години - 5 глобули, деца под 2 години - 3 глобули.

Избор на потенция:

- Ниски потенции - D6, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първоначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: D1000  се назначават от терапевт при хронични заболявания. Имат дълго продължаващо действие, като действат и на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.

Предупреждения:

Ацидум фосфорикум е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако симптомите ви не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.
Съдържа лактоза.
Без лекарско предписание.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Ацидум фосфорикум е подходяща при депресия, вследствие от изтощение, нервна умора поради пренатоварване, болки, свързани с растежа.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър