Меню
Вашата количка

Ducray Kelual DS шампоан против пърхот 100 мл

Ducray Kelual DS шампоан против пърхот 100 мл
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Kelual DS шампоан е предназначен за умерени до тежки прояви на себореен дерматит. Незабавно премахва пърхота и успокоява скалпа. Може да се използва при сух или мазен скалп.

Състав:

  • Ciclopiroxolamine 1,5 % - широкоспектърен антимикотик
  • Zinc pyrithione 1 % - намалява колониите на М. furfur /предизвикващи пърхута/
  • Keluamid 1,5 % - патент на Пиер Фабр с кератолитична активност

Начин на употреба:

Препоръчителната употреба е два пъти седмично за около месец и половина, посредством двукратно последователно измиване. Второто нанасяне на шампоана се оставя да действа около 3-4 минути и след това се изплаква обилно.

След този период пациента трябва да използва Еlution шампоан който успокоява скалпа и осигурява дермопротективен ефект.

Допълващ продукт:

Kelual DS crème – третиращ крем за лице и тяло при пациенти със себореен дерматит.


Дюкре Келуал ДС / Ducray Kelual DS ш-н 100 мл. Kelual DS шампоан е предназначен за умерени до тежки пррояви на себореен дерматит. Незабавно премахва пърхота и успокоява скалпа. Може да се използва при сух или мазен скалп.

  • Препоръчителната употреба е два пъти седмично за около месец и половина, посредством двукратно последователно измиване. Второто нанасяне на шампоана се оставя да действа около 3-4 минути и след това се изплаква обилно.

  • След този период пациента трябва да използва Еlution шампоан който успокоява скалпа и осигурява дермопротективен ефект.

  • Kelual DS шампоан е предназначен за умерени до тежки прояви на себореен дерматит. Незабавно премахва пърхота и успокоява скалпа. Може да се използва при сух или мазен скалп.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър