Меню
Вашата количка

Алеракт, Aleract 30 таблетки

Алеракт, Aleract 30 таблетки
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Алеракт е хранителна добавка за превенция или предотвратяване на рисковите фактори за спонтанен аборт и преждевременно раждане и при всички случаи на повишен риск от маточна активност през бременността. 
 


 Състав:
Aleract съдържа α-Липоева киселина, Магнезий и Витамин B6. Доставя на организма допълнително количество от тези вещества при повишена нужда и в случай, че техният прием с храната е понижен. Магнезият подпомага нормалното функциониране на мускулите и участва в процеса на клетъчно делене. Магнезият и витамин B6 допринасят за нормалното функциониране на нервната система и намаляват умората и изтощението. Витамин B6 също така спомага за регулирането на хормоналната активност.


Помощни вещества: стабилизатори: микрокристална целулоза, дикалциев фосфат, омрежена натриева карбоксиметилцелулоза; магнезиев оксид; противослепващи агенти: силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини; глазиращи агенти: полиетилен гликол, хидроксипропил метилцелулоза; оцветител.

Дозировка:

Препоръчваната доза е 1 или 2 таблетки на ден

Внимание:

Употребата на продукти за локално приложение за дълъг период от време може да доведе до свръхчувствителност. В такъв случай прекратете лечението и потърсете медицинско мнение, за определяне на правилната терапия.

Опаковка:
30 таблетки


 

  • Алеракт е хранителна добавка за превенция или предотвратяване на рисковите фактори за спонтанен аборт и преждевременно раждане и при всички случаи на повишен риск от маточна активност през бременността. 
     

  • Препоръчваната доза е 1 или 2 таблетки на ден
  • Употребата на продукти за локално приложение за дълъг период от време може да доведе до свръхчувствителност

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър