Меню
Вашата количка

Простенал перфект, Prostenal perfect нова формула

Простенал перфект, Prostenal perfect нова формула
Простенал перфект, Prostenal perfect нова формула
36.00лв
Без данък: 30.00лв
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Простенал перфект е с нова подобрена формула за оптимален ефект в грижата за мъжкото здраве, поддържане на здрава простата, нормално уриниране и мъжка потентност.

Включва екстракт от Бабини зъби, Витамин В6 и Витамин D3, които допринасят за по- голяма жизненост и енергия, здрава имунна система, поддържат сексуална активност и хормонална функция.

Комплексното действие на активните съставки в Простенал перфект подобряват дейността на пикочната система и простатната жлеза.

Активни съставки:
Сау Пелмето екстракт, 15:1   320 mg
Коприва   240 mg
Бабини зъби   100 mg
Витамин D3   10 µg
Витамин B6   1.4 mg
Цинк  10 mg

Дозировка:
По 1  таблетка дневно

Внимание
Простенал перфект е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 


Действие на активните съставки:
Екстрактът от Сау Палмето спомага за нормална функция на пикочната система и за нормална струя при уриниране, благодарение на съдържащите се в него ценни мастни киселини и стероли. Сау Палмето поддържа функцията на пикочния мехур и допринася за нормалното функциониране на простатната жлеза.
Копривата  допринася за нормалното функциониране на пикочните пътища и бъбреците . Копривата е известна с мекия диуретичен ефект, който притежава. Екстрактът от корени на коприва допълва и засилва ефекта на Сау Палмето.
Екстрактът от бабини зъби е природен стимулант, който допринася за по-висока жизненост на организма и подпомага добрата сексуална активност.
Цинкът е изключително важен за мъжкото здраве микроелемент. Допринася за поддържане на нормални нива на тестостерон в кръвта, оказва положително влияние върху фертилността и сексуална функция. Участва в процеса на делене на клетките. Действа за запазване на потентността и сексуалната активност.
Витамин В6 допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, както и за намаляване на чувството на отпадналост и умора. В6 допринася и за регулирането на хормоналната дейност.
Витамин D3 участва в процеса на делене на клетките и допринася за нормалната функция на имунната система.

 

  • Простенал перфект е с нова подобрена формула за оптимален ефект в грижата за мъжкото здраве, поддържане на здрава простата, нормално уриниране и мъжка потентност.
  • По 1  таблетка дневно
     

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър