Меню
Вашата количка

Низорал, Nizoral шампоан против пърхот 60 мл

Низорал, Nizoral шампоан против пърхот 60 мл
Изчерпан
Низорал, Nizoral шампоан против пърхот 60 мл
15.40лв
Без данък: 12.83лв
  Безплатна доставка над 60лв
  14 дни право на връщане
  Сертифицирани продукти

  Низорал шампоан е препарат за лечение на кожни инфекции, причинени от гъбички и дрожди. Той може да се използва за лечение на заболявания, разположени както върху кожата на главата, така и върху големи площи на лицето и гръдния кош.

  Приложение:

  - за различни кожни инфекции, които се проявяват слющене в областта на кожата на главата (пърхут)

  -червеникаво-кафяви петна с жълто или бяло лющене

  -себореен дерматит

  - дребни, кафеникави или бели петна, разположени върху туловището (питириазис верзиколор)


  Подходящ за:
  Възрастни над 18 години.  Активни съставки:
  Кетоконазол  2%- 20mg в 1g шампоан.

  Дозировка:

  Измийте инфектираните участъци на кожата с Низорал шампоан и не ги изплаквайте в продължение на 3 до 5 минути, за да може препаратът да проникне добре.

  Лющене в областта на кожата на главата (пърхут) и червеникаво-кафяви петна с жълтеникаво или бяло лющене в областта на лицето или гръдния кош (себореен дерматит). Лечението се провежда два пъти седмично, в продължение на 2 до 4 седмици.

  За профилактика на рецидивите препаратът се използва веднъж седмично или веднъж на 2 седмици.

  Дребни, кафеникави или белезникави петна, неравномерно разпространени върху туловището (питириазис верзиколор). Лечението се провежда ежедневно в продължение на 5 дни.

  За профилактика на рецидивите: всяка година, преди началото на лятото веднъж дневно, в продължение на три последователни дни.

  Внимание:

  He прилагайте, ако сте алергични към кетоконазол или към някоя от останалите съставки.

  Не използвайте Низорал, ако симптомите на свръхчувствителност се изразяват в поява на сърбеж или зачервяване на кожата след употребата на препарата.

  При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на  което и да е лекарство.

   


   

  • Низорал шампоан е препарат за лечение на кожни инфекции, причинени от гъбички и дрожди. Той може да се използва за лечение на заболявания, разположени както върху кожата на главата, така и върху големи площи на лицето и гръдния кош.
  • Измийте инфектираните участъци на кожата с Низорал шампоан и не ги изплаквайте в продължение на 3 до 5 минути, за да може препаратът да проникне добре.
  • Лющене в областта на кожата на главата (пърхут) и червеникаво-кафяви петна с жълтеникаво или бяло лющене в областта на лицето или гръдния кош (себореен дерматит). Лечението се провежда два пъти седмично, в продължение на 2 до 4 седмици.
  • За профилактика на рецидивите препаратът се използва веднъж седмично или веднъж на 2 седмици.
  • Дребни, кафеникави или белезникави петна, неравномерно разпространени върху туловището (питириазис верзиколор). Лечението се провежда ежедневно в продължение на 5 дни.
  • За профилактика на рецидивите: всяка година, преди началото на лятото веднъж дневно, в продължение на три последователни дни.

  Този продукт няма отзиви.

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
  Лош Добър