Меню
Вашата количка

Тестове за наркотици

Model: Тест Clear Doa Combo 6 панел - комбиниран тест с 6 параметъра
Тест за наркотици комбиниран Clear Doa с 6 параметъра  е предназначен за определяне на количествата опиатни и наркотични субстанции в  човешката  урина.Всяка лента от DOA TEST е на базата на специфична имунохимична реакция между антитела и антигени, за да анализира особена специфи..
17.40лв
Без данък:14.50лв
Model: Тест Clear за амфетамини лента
Тестът е предназначен е за определяне и количествено детерминиране на амфетамините в човешката урина. Наличието на амфетамин в човешката урина на гранично ниво 1000 нг/мл може да бъде открит за 3 минути.За всеки тест е необходима проба приблизително от 150 ml. Пробите от прясна урина не се нужда..
3.30лв
Без данък:2.75лв
Model: Тест Clear за марихуана лента
Тестът за THC е предназначен за качествено определяне на THC и неговите метаболити в проби за изследване от човешката урина.Тестът за IIDTHC се основава на принципа за специфичната имуно-химична реакция между антитела и антигени за да се изследват определени съединения в проба от човешката урина..
3.80лв
Без данък:3.17лв
Model: Тест Clear за морфин, хероин, кодеин лента
Тестът е предназначен за установяване на 0пиати и техните метаболити  в урината след приемане на хероин, морфин, кодеин или маково семе. С теста се откриват опиати в концентрация над 300 ng/ml. Употреба:1. Загрейте всички материали и спесимени до стайна температура2. Махнет..
3.24лв
Без данък:2.70лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)