Меню
Вашата количка

Тестове за бременност и овулация

Model: Тест за бременност beliVe Pro
Тест за бременност be.liVe Pro съдържа два теста с различна чувствителност, което позволява тестване една седмица преди месечния цикъл и потвърждаване на резултата на първия ден от закъснението.be.liVe е с чувствителност 20 miU/ml към хормона hC. Този хормон се използва като база за отчитането..
11.90лв
Без данък:9.92лв
Model: Тест за бременност SureCheck Streamer писалка
Новият SureCheck е създаден с Ultra Gold технология, за да постигне над 99% точност още от първия ден на закъснението.Употреба:1. Махнете червената капачка.2. Насочете абсорбиращия накрайник надолу под струята на урината и изчакайте да се намокри обилно.3. Отчетете резултата след 5 м..
9.00лв
Без данък:7.50лв
Model: Тест за бременност SureCheck касета
 ШуърЧек дава резултат след само 5 минути. Касетата гарантира добра хигиеничност при тестването. Преди използване на теста трябва задължително да прочетете указанието, защото точността се гарантира само при стриктно следване на инструкциите за употреба.Още от първия ден на закъснението..
5.20лв
Без данък:4.33лв
Model: ТЕСТ ЗА ОВУЛАЦИЯ ОВУ КЛИЪР X 5
Clear Ovu Test  представлява бърз и лесен за употреба едностъпков LH oвулационен тест. Предназначен е за определяне кога е максимално повишено нивото на лутеинизиращ хормон (LH) и следователно кога е вероятно да сте в овулация. За да може да опр..
9.98лв
Без данък:8.32лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)