Меню
Вашата количка

ЕТЕРИКА МАСЛО ЗА РЪЦЕ 22 МЛ

ЕТЕРИКА МАСЛО ЗА РЪЦЕ 22 МЛ
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Етерика масло за ръце 22 мл.

Състав:
Нов, 100% натурален продукт. Съдържа масло от пшенични и царевични зародиши, бадемово масло и специално подбран букет от етерични масла: лавандула, гераниум, сантал, босилек и бял равнец.


Приложение:

Този продукт е предназначен както за суха, старееща кожа на ръцете, така и при кожата подложена на чести дразнения  и кожа страдаща от екземи.

Лавандуловото масло има силен противовъзпалителен, антисептичен и противогъбичен ефект. Санталовото масло и маслото от гераниум са специална грижа за сухата кожа. Босилковото масло засилва регенерацията на клетките, а маслото от бял равнец “стяга” кожата. Маслото от пшеничен зародиш е богато на фитохормони, витамини Е и F, зародишен лецитин, а маслото от царевичен зародиш съдържа витамини от група В и има силен хидратиращ ефект. Бадемовото масло е важен биостимулатор на вещества, действащи овлажняващо на кожата.

Маслото за ръце възстановява старееща дехидратирана и груба кожа. Има регенериращ и подхранващ ефект и по този начин подобрява кожния тургор. Забавя стареенето!

Начин на употреба:

Маслото се нанася върху измита и подсушена кожа. Изчаква се поне 5-6 минути, а излишното количество се попива с книжна салфетка.

 

  • Маслото се нанася върху измита и подсушена кожа. Изчаква се поне 5-6 минути, а излишното количество се попива с книжна салфетка.
  • Този продукт е предназначен както за суха, старееща кожа на ръцете, така и при кожата подложена на чести дразнения  и кожа страдаща от екземи.

  • Лавандуловото масло има силен противовъзпалителен, антисептичен и противогъбичен ефект. Санталовото масло и маслото от гераниум са специална грижа за сухата кожа. Босилковото масло засилва регенерацията на клетките, а маслото от бял равнец “стяга” кожата. Маслото от пшеничен зародиш е богато на фитохормони, витамини Е и F, зародишен лецитин, а маслото от царевичен зародиш съдържа витамини от група В и има силен хидратиращ ефект. Бадемовото масло е важен биостимулатор на вещества, действащи овлажняващо на кожата.

  • Маслото за ръце възстановява старееща дехидратирана и груба кожа. Има регенериращ и подхранващ ефект и по този начин подобрява кожния тургор. Забавя стареенето!

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър