Меню
Вашата количка

Арника Монтана, Arnica Montana

Арника Монтана, Arnica Montana
Арника Монтана, Arnica Montana

Възможни варианти

Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

ARNICA MONTANA 15CH

Показания:
- нараняване след удари и падане
- синини, хеморагии, екхимози и хематоми при най-малкия удар
- разширени вени, хемороиди
- пред- и постоперативни грижи
- следродилен период
-хематоми по главата на новородено
-ставни и мускулни болки след физическо усилие
-ревматична пурпура
- кръвоизливи на конюнктивата
-ретинопатия
- акне розацея

Приложение:
- превантивно след удар или травма, за  да не се появи екхимоза - 10 гранули веднага след травмиране
- смущения в храносмилането (гадене, гастралгии, диария и т.н.), вследствие от физическо натоварване - х 5 гранули на всеки 15 минути. Приемите се разреждат в зависимост от наблюдаваното подобрение.

Външно се употребява като компреси или крем в случаи на: натъртвания и подкожни кръвоизливи, травми на ставите - навяхвания и изкълчвания, леки измръзвания

Произход:
Арника


 

Арника Монтана е първото хомеопатично лекарство за ШОК, съ­пътстващ физическа травма, независимо от какъв характер!

Арника Монтана е първото и главно хомеопатично лекарство, което се да­ва при травми на меките тъкани и мускулите - удари от тъпи предме­ти, падания, транспортни злополуки. Тя спомага за преодоляване на шока от травмата, ако има такъв, премахва изцяло или поне значител­но намалява болката и ако е дадена непосредствено след инцидента, може да предотврати образуването на подкожни кръвоизливи или да спомогне за по-бързото им разнасяне, ако такива вече са започ­нали да се образуват. АРНИКА значително съкращава срока на възстановяване и предотвратява развитието на инфекции в раните.

Ненапразно в Англия и Германия нари­чат това благословено растение „трева при удари и падане". Много малко хора знаят, че по време на Втората световна война части от германската и руската армии са били снабдени с хомеопатичните лекарства от тази билка.

АРНИКА е показана при мускулна умора след изтощителна фи­зическа работа, дълги изморителни преходи, или прекарана безсънна нощ с чувство за разбитост след това. Действа укрепващо след пре­карани изтощителни заболявания.


Arnica Montana е монопрепарат на Боарон, който се прилага при травми на меките тъкани и мускулите - удари от тъпи предме­ти, падания, транспортни злополуки.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър