Меню
Вашата количка

Айлантус Гландулоза / Ailanthus Glandulosa

Айлантус Гландулоза / Ailanthus Glandulosa
Айлантус Гландулоза / Ailanthus Glandulosa

Възможни варианти

Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

AILANTHUS GLANDULOSA 9CH

 

Айлантус Гландулоза на Боарон е монопрепарат на растителна основа, получен от Китайско небесно дърво. Препоръчва се като средстгво при инфекциозни ангини, инфекциозна мононуклеоза. Препаратът се препоръчва за прием при зачервено гърло с увеличени в съседство лимфни възли. Облекчава болки при преглъщане, ирадииращи към ушите. Спомага и при силно изразена слабост, астения.

 

Употреба:

Хомеопатичен препарат, който се приема през устата. Преди употреба е желателно да не се яде и пие нищо поне 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика и се смучат до пълното им разтваряне.  Дозировката на всеки хомеопатичен продукт се определя от лекар - хомеопат строго индивидуално и съобразно естеството на заболяването и клиничните прояви. 

 


 

  • Хомеопатичен препарат, който се приема през устата. Преди употреба е желателно да не се яде и пие нищо поне 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика и се смучат до пълното им разтваряне.  Дозировката на всеки хомеопатичен продукт се определя от лекар - хомеопат строго индивидуално и съобразно естеството на заболяването и клиничните прояви.
  • Айлантус Гландулоза на Боарон е монопрепарат на растителна основа, получен от Китайско небесно дърво. Препоръчва се като средстгво при инфекциозни ангини, инфекциозна мононуклеоза. Препаратът се препоръчва за прием при зачервено гърло с увеличени в съседство лимфни възли. Облекчава болки при преглъщане, ирадииращи към ушите. Спомага и при силно изразена слабост, астения.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър